Skillnaden mellan gelmanikyr och normal manikyr

Jag får ofta frågan ”Vad är gelnaglar” eller “Vad är skillnaden mellan en gelmanikyr och bara en vanlig manikyr” Nåväl, skillnaden är ganska stor.

En standard manikyr inkluderar nagelbandsvård och formning, handmassage och avslutas med målning på lack. Det här kan vara ” touch-torrt ” inom 15-20 minuter men det betyder inte att det är helt torrt i någon sträcka. Allt nagellack kan ta upp till 3 timmar att vara helt härdat. Om du vill ha släta naglar måste du vara mycket försiktig så lång tid att undvika bucklor eller fläckar.

7

På dina händer kommer polermedeln bara att ta cirka 2-4 dagar utan flisor. Om du blir längre än så har du gjort det mycket bra! Detta beror på att lack inte har formulerats för att hålla längre än så.

På Pure Emporium hittar vi manikyren fortfarande ett bra alternativ för dem som vill ha en färg på en helg. Eller de som inte kan bära gel på grund av arbete, eller de som vill ha sina naglar och nagelband snygga men inte gillar att förbinda sig till en viss färg.

Vi vet mer än de flesta, tiden är inte något vi har mycket längre. Därför är allt som sparar tider och betyder att du inte behöver oroa dig, det är alltid en vinnare …

Så detta får mig att berätta att normala manikyr var populära … tills GelColor kom.

GelColor kan hålla i 2-3 veckor med låg risk för flis och noll fläckar. Det är torrt omedelbart efter att du är inställd, vilket innebär att dina naglar är klara i slutet av din behandling … och jag menar ordentligt gjort. Ingen torktid, bra att gå! De har också en hög glans som också kan hålla i upp till 2-3 veckor och vi har ett sortiment på över 150 färger att välja mellan!

”Så hur gör Gelcolor ?!”

Efter att ha gjort all din manikyrförberedelse och fått naglarna och nagelbanden att se fräscha och vackra ut, appliceras GelColor i ett tunt lager och härdas sedan mellan varje lager under en speciell LED-lampa. Gelén har en annan formulering än en ”normal” nagellack. Genom gelinställningen på naglarna leder det till noll torkningstid, extra styrka och underbar glans. Ibland applicerar vi 2 eller 3 lager för att få önskad täckning och färg.

  • Att veta att du kan gå ut ur salongen utan att polisen fortfarande är ”klibbig” och är 100% smutsfri gör mig glad.
  • Att känna att du kan njuta av din valda färg i 2-3 veckor och visa dem för andra får mig också att må bra.

Nu är det viktigt att komma ihåg att du måste ta bort gelerna på ett professionellt sätt för att dina naglar ska ha god hälsa. Gelnaglar kommer aldrig att skada dina naglar, så länge de tas bort på rätt sätt och de inte plockas bort!

Ser fram emot att träffa dig i salongen snart!

MVH
Noor!